- Stort utvalg av
campingvarer!

0

Skap en hyggelig og beskyttet uteplass på campingferie

Published by on 4. april 2024
Categories: Artikkel

Bobil parkert ved sjøen. En kaiak ligger i vannet og en mann sitter utenfor på en stol.

Noe av det beste med campinglivet er hvor lett det er å nyte dagene utendørs. En levegg, eller vindskjerm som det også kalles, skaper et hyggelig og skjermet uterom som er beskyttet fra sol, vind og skuelystne forbipasserende.

Bobil parkert ved sjøen. En kaiak ligger i vannet og en mann sitter utenfor på en stol.

Enten du er på en campingplass, skal en tur på stranden eller har planlagt en dag i parken, så vil en levegg gi deg økt privatliv og skjerming fra sol og vind. 

Levegger kommer i mange forskjellige utgaver, materialer og kvaliteter. Noen festes til bobilen eller campingvognen, mens andre er frittstående. Frittstående levegger fås i varianter som er oppblåsbare, monteres med stenger eller enklere pop-up vegger.

Campingbutikk.no fører en rekke forskjellige levegger, og hvilken skjerm man velger avhenger av behov. Faktorer man bør vurdere ved valg av levegg til camping er blant annet hvordan leveggen monteres, størrelse og vekt med tanke på transport og oppbevaring, samt utseende og robusthet. Se hele vårt utvalg av levegger her.

Levegg som festes på vogn

Av levegger som festes på campingvognen er vindskjermen fra Thule et populært produkt som holder høy kvalitet. Denne vindskjermen kan rulles inn og ut etter behov og kan festes på flere ulike måter – den kan til og med være frittstående.  En stor fordel med denne leveggen er at den tar svært liten plass ved oppbevaring.

Bobil som kjører langs en vei med hav og fjell i bakgrunnen.

Oppblåsbare levegger

Oppblåsbare levegger er kjent for å være stødige og enkle å sette opp. De finnes i forskjellige størrelser. Oxygen Windbreak er en premium vindskjerm av svært høy kvalitet og med lang levetid. Westfield Narvi er en rimeligere, oppblåsbar levegg som finnes i to størrelser og kan ekspanderes etter behov.

Levegg med stenger

Hvis man ønsker en levegg som monteres med stenger, så er Westfield Performance en stabil skjerm av høy kvalitet. Den kan suppleres med et tak for ekstra beskyttelse mot sol og vind.

Lett vindskjerm

Også på dagsturer på stranden, i parken eller skogen kan man ha behov for beskyttelse mot sol og vind. Hvis vindskjermen skal bæres med må den naturligvis være lett, og da er denne sol- og vindskjermen fra Brunner som kun veier 1,1 kg en meget praktisk levegg av høy kvalitet.

Enten du er en erfaren camper eller helt ny, så er en levegg svært nyttig for å skape privatliv og skjerme mot vær. Vi i Campingbutikk.no håper du finner en som passer til ditt bruk. Hvis du er usikker på hvilken du bør velge eller har spørsmål er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. God tur!

Skrevet av Geir Morten, daglig leder campingbutikk.no